Zásady ochrany osobních údajů

Prohlášení o ochraně soukromí

Romana Vízková, provozovatel E-shopu Plastikový model.cz, se zavazuje ochraňovat Vaše osobní údaje a respektovat Vaše soukromí.

Romana Vízková, provozovatel E-shopu Plastikový model.cz, se sídlem Tylova 381, 504 01 Nový Bydžov (dále jen „Správce“) je správcem osobních údajů podle čl. 4 bod 7 Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (dále jen „GDPR“).

Osobní údaje, které shromažďuji a proč je potřebuji

Správce, jako online prodejce plastikových modelů a potřeb pro modeláře shromažďuje tyto osobní údaje pro potřeby vyřízení Vaší internetové objednávky, uzavření smlouvy, poskytování služeb a produktů, informací o dopravě a doručení zboží, pro případ reklamace či výměny zboží, případně informací, které od nás žádáte a které nám při sjednání Vaší online objednávky sami poskytnete, a to v následujícím rozsahu:

  • Jméno a příjmení
  • Fakturační adresa
  • Doručovací adresa
  • Telefonní kontakt
  • E-mailový kontakt

Pokud mi pro vyřízení Vaší objednávky zboží nebo služeb sdělíte Vaše osobní údaje, můžete si být jisti, že je použiji pouze pro zajištění a udržování kontaktu mezi Vaší osobou, mnou a přepravcem, kterého jste si při sjednání objednávky vybrali jako zprostředkovatele přepravy.

  • Česká pošta, s.p., IČO: 47114983
  • DPD s.r.o., IČO: 06540996
  • Zásilkovna s.r.o., IČO: 28408306

Odesláním objednávky z internetového objednávkového formuláře potvrzujete, že jste seznámen s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v tomto rozsahu přijímáte.

Zabezpečení osobních údajů

Správce se zavazuje k ochraně a zabezpečení Vašich osobních údajů. Abych uchovala údaje v bezpečí, používám množství různých počítačových zabezpečovacích postupů, technologií a fyzických kontrol k tomu, abych ochránila Vaše osobní údaje před neoprávněným zneužitím.

Jak dlouho používám osobní údaje

Vaše osobní údaje si neponechám déle, než je nezbytné, jak dlouho, závisí na několika podstatných faktorech:

  • Zda existuje právní (regulační) důvod pro jejich uchování (např. plnění ze smlouvy, plnění ze záruk, apod.), zkráceně proč je shromažďuji.
  • Jaké je jejich stáří, neboli doba nezbytná k výkonu práv a povinností vyplývající ze smluvního vztahu. Všeobecně lze říci, že data jsou z výše popsaných důvodů shromažďována na dobu přibližně 5 let, nebo do doby než zákazník sám požádá písemně o vymazání svých dat z naší databáze. Pokud si přejete svá data smazat, zašlete nám prosím Vaši žádost doporučeným dopisem na adresu Romana Vízková, Tylova 381, 504 01 Nový Bydžov (doporučená forma doručení písemnosti, aby se minimalizovalo riziko zneužití). Ke smazání dat dojde neprodleně, nejpozději však do 15 dnů od doručení Vaší žádosti.

Přístup k osobním údajům a Vaše práva s tím spojená

V případě, že jste se registrovali na e-shopu www.plastikovy-model.cz, pak máte možnost Vaše osobní údaje kdykoli kontrolovat a aktualizovat ve Vašem uživatelském profilu, prohlížet a editovat Vaše osobní údaje, které jste mi již v minulosti poskytli. Dále máte možnost sdělit mi, zda chcete získávat informace o našich produktech nebo službách.

Vaše práva v souladu s nařízením GDPR uvádím souhrnně:

  • právo na přístup ke svým osobním údajům dle čl. 15 GDPR
  • právo na opravu osobních údajů dle čl. 16 GDPR, popřípadě omezení zpracování dle čl. 18 GDPR
  • právo na výmaz osobních údajů dle čl. 17 GDPR
  • právo vznést námitku proti zpracování dle čl. 21 GDPR a
  • právo na přenositelnost údajů dle čl. 20 GDPR
  • právo odvolat souhlas se zpracováním v písemné formě doručené doporučeně na adresu správce osobních údajů (doporučená forma doručení písemnosti, aby se minimalizovalo riziko zneužití).
  • podání stížnosti Úřadu pro ochranu osobních údajů. V tomto případě bych ráda dostala příležitost vyřešit Vaše případné stížnosti či námitky ke zlepšení našich služeb, nicméně máte právo si stěžovat přímo Úřadu pro ochranu osobních údajů, Pplk. Sochora 27, 170 00 Praha 7, tel. +420 234 665 111, email posta@uoou.cz, www.uoou.cz

Cookies

Při procházení e-shopu www.plastikovy-model.cz zaznamenáváme Vaši IP adresu, jak dlouho se na stránce zdržíte a ze které stránky přicházíte. Používání cookies pro měření návštěvnosti webu a přizpůsobení zobrazení webových stránek vnímám jako svůj oprávněný zájem správce, neboť věřím, že díky tomu vám mohu nabídnout ještě lepší služby. Cookies pro cílení reklamy budou zpracovávány jen na základě Vašeho souhlasu. E-shop lze procházet také v režimu, který neumožňuje sbírání osobních údajů. Používání cookies můžete na svém počítači zakázat.

Souhlas s poskytnutím osobních údajů

Správce získává Váš dobrovolný souhlas se zařazením poskytnutých údajů do databáze a jejich následným zpracováním dle Vašich dispozic sjednaných na e-shopu Plastikovy-model.cz. Jestliže se rozhodnete poskytnout mi osobní údaje (jakékoliv informace, podle kterých lze identifikovat Vaši osobu), buďte ujištěni, že budou použity pouze s cílem podporovat Vás jako váženého zákazníka.

Provozovatel e-shopu:

Romana Vízková, E-shop Plastikový model.cz

Adresa: Tylova 381
504 01 Nový Bydžov
Tel. +420 604 448 018 (Po - Pá, 8.00 - 16.00)
E-mail: info@plastikovy-model.cz
IČ: 10815406
Aktuality

25.03.2020 - Informace o doručování zásilek

Vážení zákazníci, prosíme vás o porozumění v této mimořádné situaci. Z důvodu vytížení dopravců se může doručování zásilek zpozdit o 2-3 pracovní dny. Děkujeme za pochopení.

17.11.2019 - Doprava zdarma

Při nákupu nad 3000,- Kč a při volbě platby předem na účet neplatíte náklady na dopravu. Při volbě platby na dobírku, zaplatíte pouze dobírečné.

Anketa
Nabízené značky
Plastikové modely Revell Plastikové modely Airfix Plastikové modely Academy Plastikové modely, lepty a resiny Eduard Barvy a modelářská chemie Gunze Sangyo Plastikové modely Heller Barvy a modelářská chemie Humbrol Plastikové modely Italeri Barvy a modelářská chemie Testors Model Master Plastikové modely Monogram Plastikové modely Hasegawa Plastikové modely Tamiya
Facebook